ETF – overzichtspagina

ETF’s zijn hot. Met een ETF kun je beleggingen op een gemakkelijke manier spreiden. Sommige ETF’s volgen een index, andere ETF’s bootsen een sector na. Je kunt uit duizenden verschillende ETF’s kiezen, allemaal met andere risicoprofielen. Klik door om alles te weten te komen over ETF’s.

Indextrackers
Indextrackers

Beleg in een indextracker om de bewegingen van de AEX of Dow Jones te volgen. Hoe werkt dat precies? Waar moet je op letten? 

Lees meer →

ETF Portefeuille
ETF – portefeuille

Ook zonder diepgaande kennis van de beurs kun je een beleggingsplan samenstellen. Met ETF’s en andere investeringen. Lees hier hoe je jouw portfolio samenstelt!

Lees meer →

ETF Risico
ETF Risico

Heldere en gemakkelijke spreiding van je investeringsgeld over verschillende aandelen. Maar hoe zit het met de risico’s van ETF’s? Lees waar je goed op moet letten.

Lees meer →

ETF kopen
ETF Kopen

Wil je beleggen in ETF’s? Nadat je jouw pakket aan fondsen samengesteld hebt, ga je ETF’s kopen. Lees hier hoe je handelt in ETF’s.

Lees meer →

AEX-tracker
AEX-tracker

Een AEX-tracker probeert de AEX index zo nauwkeurig mogelijk te volgen. Lees in dit artikel wat de voor- en nadelen zijn van deze ETF’s.

Lees meer →

ETF DAX
DAX

Een DAX-tracker volgt de belangrijkste Duitse beursindex. Wat zijn de voordelen en nadelen? Je leest het in dit artikel.

Lees meer →

MSCI World Index
MSCI World Index

Is het een goed idee om MSCI World indextrackers in je beleggingsportefeuille op te nemen? Lees hier meer over de voordelen en nadelen.

Lees meer →

Wereldwijd
Wereldwijd

Met wereldwijde ETF’s kun je de risico’s van je beleggingen spreiden. Wat zijn wereldwijde ETF’s en passen ze bij jou? Je leest het in dit artikel.

Lees meer →