Hoe vergelijken wij?

Hoogstespaarrente.eu probeert een zo compleet mogelijk overzicht te geven van aanbieders van spaarrekeningen in Europa op basis van rente en voorwaarden.

Via Hoogstespaarrente.eu kunt u verschillende deposito’s en spaarrekeningen met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u de gewenste rekening op de website van de desbetreffende aanbieder afsluiten. U kunt via onze website niet direct een spaarrekening openen, hiervoor kunt u terecht bij de aanbieder of in sommige gevallen via banken platform Savedo e/o Rasin.

Wij voorzien u van informatie over financiële producten. Op basis van deze informatie beoordeelt u zelf of een product bij u past en bij uw financiële situatie. Wij geven u hierover geen persoonlijk advies.

Indien u een overeenkomst aangaat met spaarbank (een spaarrekening openen) dankzij Hoogstespaarrente.eu is dit met de spaarbank en niet met Hoogstespaarrente.eu. Uw aanspreekpunt gedurende de looptijd van uw spaarproduct is de aanbieder zelf of in sommige gevallen banken platform Savedo of Binck.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor Spaarproducten in Europa vergelijken wij niet alle spaarbanken. Wij vergelijken de spaarproducten van de spaarbanken waar je als Nederlander een spaarproduct kunt openen. Daar hebben wij een overeenkomst mee. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en rentes. Wij werken voor spaarproducten zoals deposito’s en vrij opneembare spaarrekeningen samen met de volgende spaarbanken in Europa:

  • Bigbank
  • Kentbank
  • J&T Banka
  • Atlantico Europa
  • Nationale Nederlanden
  • Centraal Beheer
  • Knab Bank
  • MoneYou
  • NIBC Direct

Hoe vergelijken wij?

wij tonen de spaarbanken waar u als Nederlander een rekening kunt openen. Met deze spaarbanken hebben wij een overeenkomst. Getoonde spaarbanken worden geordend op basis van de hoogste rente waarbij de hoogste rente bovenaan staat. Het is mogelijk uw renteopbrengst te berekenen via onze rente berekening tool. Bij deposito’s kunt u ook navigeren op de gewenste looptijd. De door ons ontvangen commissie wordt niet meegenomen in de presentatie of ordening van de resultaten.

Waar verdient hoogstespaarrente.eu aan?

Gebruik van onze site is geheel gratis. Om dit gratis te houden ontvangen wij in sommige gevallen een eenmalige provisie van de spaarbank. Deze provisie kan een vast bedrag betreffen, per aangebrachte spaarder. De hoeveelheid provisie die wij ontvangen van spaarbanken weegt uitdrukkelijk niet mee in de presentatie of ordening van de vergelijking.

Hoogstespaarrente.eu is een handelsnaam van wemøkki, Rotterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63118130.

Voor vragen van algemene aard vragen wij u contact met ons op te nemen via contactformulier. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen persoonlijk advies over spaarproducten.