U wilt een deposito openen via onze site maar u weet niet precies hoe dit in zijn werk gaat. In dit artikel de werkwijze.

Stap 1 – vergelijk en kies

Vergelijk en Kies een deposito uit ons overzicht

Kies een looptijd en inlegbedrag en bereken uw rente.

Stap 2- openingsproces

Het openingsproces is afhankelijk van welke bank u kiest.

PageLines- favicon.png Kiest u voor 1 van onze directe partnerbanken zoals Bigbank, Knab Bank, Nationale Nederlanden, NIBC heeft u vaak alleen een burger service nummer nodig en een Identificatie nummer.

savedo-icon Kiest u voor een partnerbank van spaarplatform Savedo zoals Atlantico Europa , Banco BNI of Kentbank dan ziet het openings proces er als volgt uit. U opent dan een tussenrekening bij Savedo. Savedo is AFM vergunninghouder voor bemiddelen in spaarrekeningen. Zonder tussenkomst van Savedo kunt u deze deposito’s niet openen als Nederland in het buitenland.

1. Vul de aanvraag voor het deposito naar keuze in en print, onderteken en verstuur de aanvraag per post naar Savedo.
2. U ontvangt een email van Savedo met een link naar de agenda van identificatie planner. Geef een locatie en tijdstip op voor een afspraak. Toon uw Nederlandse ID-bewijs, paspoort of uw EU paspoort tijdens de afspraak.
3. Maak uw inleg over naar de Savedo rekening

Kiest u voor een partnerbank van spaarplatform Raisin zoals BlueOrange Bank of Inbank. U opent dan een tussenrekening bij Raisin (gratis) die vervolgens aan het deposito wordt gekoppeld.

1. Vul de aanvraag voor het deposito naar keuze in en vervolg in 6 stappen naar jouw deposito. Houd mobiele telefoon en identificatie nummer bij de hand.