BlueOrange Bank

Bank Looptijd Spaarrekening Rente* Opbrengst
BlueOrange Bank 2 jaar BlueOrange
Deposito
0,70% + € 351
+ € 25 bonus
Bekijk
details
BlueOrange Bank 3 jaar BlueOrange
Deposito
0,70% + € 529
+ € 25 bonus
Bekijk
details
BlueOrange Bank 1 jaar BlueOrange
Deposito
0,50% + € 125
+ € 25 bonus
Bekijk
details
BlueOrange Bank 6 maanden BlueOrange
Deposito
0,20% + € 25
+ € 25 bonus
Bekijk
details


*Alle getoonde rentetarieven zijn nominaal op jaarbasis

Over BlueOrange

AS BlueOrange Bank (“BlueOrange“) werd opgericht in 2001 en is gevestigd in Riga, de hoofdstad van Letland. BlueOrange richt zich op modern, gebruiksvriendelijk bankieren in combinatie met individuele service. Het doel van BlueOrange is om als eerste in te spelen op veranderingen in het internationale bedrijfsleven om haar klanten de meest effectieve en geavanceerde bankproducten aan te bieden.

De bank is de negende grootste bank van het land in beheerd vermogen (per 2017). De belangrijkste klanten van de bank zijn ondernemingen die actief zijn in de internationale handel of die als houdstermaatschappij optreden. Per 30 juni 2018 heeft BlueOrange solide kapitaalbuffers, met een ruime kernkapitaalratio van 15,85 % en een totale kapitaalratio van 20,38%. De verzwaarde kapitaaleisen voor Europese banken (Basel III) stellen dat banken een kapitaalbuffer van tenminste 8% moeten hebben, wat betekent dat de buffer van BlueOrange met 20,38% ruim 2,5 keer zo hoog ligt als voorgeschreven.

Bij BlueOrange kun je deposito(‘s) 100% online openen en beheren. Je voltooit de aanvraag binnen 1 minuut in je Online Banking omgeving – er zijn geen aanvullende documenten vereist.

BlueOrange aanvragen

BlueOrange bank is aan te vragen via bankplatform Raisin. Je opent eerst een Raisin-rekening. Deze kan gratis worden geopend en wordt vervolgens aan het deposito gekoppeld. Rasin heeft een AFM vergunning voor het bemiddelen in spaarrekeningen. Zonder Raisin kun je dit product niet openen als Nederlander. Het product valt onder het Estlandse garantiestelsel. De bank is afkomstig uit Estland.

<h4>Hogere rente</h4>

Hogere rente

Wij zijn altijd op zoek naar de hoogste spaarrente in de EU. Wij bieden deposito's met hogere rente dan in NL.

  Meer informatie
<h4>Eenvoudig</h4>

Eenvoudig

Eenvoudig spaarrekeningen vergelijken per land in ons handige overzicht. U kunt rekeningen openen als Nederlander.

  Meer informatie
<h4>Depositogarantie</h4>

Depositogarantie

Spaargeld is dankzij EU-richtlijnen tot €100.000 verzekerd per klant en bank. Wat er ook gebeurt.

Meer informatie