Banco BNI

*Alle getoonde rentetarieven zijn nominaal op jaarbasis

Over Banco BNI

Banco BNI Europa werkt graag met andere fintechbedrijven samen om nieuwe producten te introduceren, vooral om markten op te gaan die de traditionele banken nog niet aanboorden. Met deze aanpak plaatst Banco BNI Europa zich duidelijk in de voorhoede van het ‘nieuwe bankieren’.

Banco BNI Europa is in 2016 meerdere malen geprezen om zijn werkwijze.

Open rekening in 3 stappen

Stap 1: Banco BNI is aan te vragen via bankplatform Savedo. Je opent eerst een Savedo-rekening. Deze kan gratis worden geopend en wordt vervolgens aan het deposito gekoppeld. Het product valt onder het Portugese garantiestelsel. De bank is afkomstig uit Portugal.

Stap 2: Plan de éénmalige identificatie voor al uw deposito’s via Savedo bij onze partner AMP Groep waar en wanneer u wilt. Toon uw Nederlandse ID-kaart of (EU-)paspoort tijdens de afspraak.

Stap 3: Maak de deposito-inleg over naar uw Savedo-rekening. De inleg wordt automatisch doorgestuurd naar het geselecteerde deposito.

Veiligheid en depositogarantie

De Portugese Republiek is als lidstaat van de Europese Unie verplicht deposito’s tot en met het maximaal gedekte bedrag van € 100.000 per depositohouder per bank te garanderen, in lijn met de EU-richtlijnen 2009/14/EG en 2014/49/EU.

<h4>Toprentes tot wel 1,50% p.j.</h4>

Toprentes tot wel 1,50% p.j.

Spaar tegen toprentes tot wel 1,50% p.j.| Online sparen

Meer informatie
<h4>Start met sparen in 3 stappen</h4>

Start met sparen in 3 stappen

Lees hier meer over Raisin, onze voordelen en hoe het werkt

  Meer informatie
<h4>Depositogarantie tot € 100.000</h4>

Depositogarantie tot € 100.000

Je spaargeld wordt bij alle banken gegarandeerd tot € 100.000 per bank

Meer informatie