Bank Looptijd Spaarrekening Rente* Opbrengst
BFF Banking Group 5 jaar BFF Banking Group
Spaardeposito
0,01% € 1688
+ € 25 bonus
Bekijk
details
BFF Banking Group 3 maanden BFF Banking Group
Deposito
0,01% + € 4 Bekijk
details
BFF Banking Group 6 maanden BFF Banking Group
Deposito
0,01% + € 50
+ € 25 Bonus
Bekijk
details
BFF Banking Group 9 maanden BFF Banking Group
Deposito
0,01% + € 11
+ € 25 Bonus
Bekijk
details
BFF Banking Group 1,5 jaar BFF Banking Group
Deposito
0,01% + € 23
+ € 25 Bonus
Bekijk
details
BFF Banking Group 1 jaar BFF Banking Group
Deposito
0,01% + € 15
+ € 25 Bonus
Bekijk
details
BFF Banking Group 2 jaar BFF Banking Group
Deposito
0,01% + € 30
+ € 25 Bonus
Bekijk
details
BFF Banking Group 3 jaar BFF Banking Group
Deposito
0,01% + € 45
+ € 25 Bonus
Bekijk
details
BFF Banking Group 4 jaar BFF Banking Group
Deposito
0,01% + € 60
+ € 25 Bonus
Bekijk
details


*Alle getoonde rentetarieven zijn nominaal op jaarbasis

Over Banca Farmafactoring

Banca Farmafactoring (BFF Banking Group) is de leidende financiële dienstverlener voor leveranciers van de Europese publieke sectoren gezondheidszorg en openbaar bestuur. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is BFF marktleider op het gebied van het incassomanagement en de non-recourse factoring van handelsvorderingen op Europese openbare instellingen.

In 2010 startte BFF haar activiteiten in Spanje en breidde haar grensoverschrijdende activiteiten in 2014 uit naar Portugal. De Bank begon in 2013 met volledige Italiaanse bankvergunning met het aanbieden van online deposito’s aan particuliere en zakelijke klanten in Italië, Spanje en Duitsland. In 2016 breidde BFF haar activiteiten uit met de overname van de grootste speler op het gebied van financiering van de publieke sector in Polen, Slowakije en Tsjechië. In april 2017 noteerde BFF haar aandelen op de Italiaanse beurs (MTA) en startte in 2018 met haar activiteiten in Griekenland en Kroatië.

In 2019 heeft de Groep zijn internationale groei verder versterkt en zijn leidende positie in Spanje verstevigd met de overname van IOS Finance, een van de concurrenten van BFF in die markt. In datzelfde jaar is BFF begonnen met grensoverschrijdende activiteiten in Frankrijk en kreeg zij toestemming om een kantoor te openen in Polen. Inmiddels is BFF actief in 9 landen in Zuid- en Oost-Europa.

N.B.: BFF is van origine Italiaans (d.w.z. heeft een bankvergunning in Italië) en biedt deposito’s op Raisin aan via haar Spaanse bijkantoor in Madrid. Dit betekent dat je spaargeld bij de bank onder het Italiaanse depositogarantie valt (tot EUR 100.000 per klant), maar dat Spaanse fiscale regelgeving van toepassing is (i.v.m. bronbelasting).

Open rekening in 3 stappen

Stap 1: Banca Farmafactoring is aan te vragen via bankplatform raisin. Je opent eerst een raisin-rekening. Deze kan gratis worden geopend en wordt vervolgens aan het deposito gekoppeld. Het product valt onder het Italiaanse garantiestelsel. De bank is afkomstig uit Estland.

Stap 2: Selecteer uw spaarproduct.

Stap 3: Maak de deposito-inleg over naar jouw raisin-rekening. De inleg wordt automatisch doorgestuurd naar het geselecteerde deposito.

Veiligheid en depositogarantie

Italië is als lidstaat van de Europese Unie verplicht deposito’s tot en met het maximaal gedekte bedrag van € 100.000 per depositohouder per bank te garanderen, in lijn met de EU-richtlijnen 2009/14/EG en 2014/49/EU.