Onze aanbiedingen – open deposito’s binnen Europa

Overzicht van de best beschikbare deposito’s die je als Nederlander makkelijk en snel online kunt openen.

Bank Looptijd Spaarrekening Rente* Opbrengst
5 jaar Banco BNI
Deposito
1,75% €2188 Aanvragen
Product details
Nationale Nederlanden 10 jaar Nationale Nederlanden
Deposito
1,60% €4000 Aanvragen
Product details
Bigbank 5 jaar Bigbank
Deposito
1,45% € 1812 Aanvragen
Product details
BlueOrange Bank 2 jaar BlueOrange
Deposito
1,30% €650 Aanvragen
Product details
Imprebanca 3 jaar Imprebanca
Deposito
1,20% € 900 Aanvragen
Product details
5 jaar Atlantico Europa
Deposito
1,40% € 1750 Aanvragen
Product details
5 jaar J&T Banka
Deposito
1,40% € 1750 Aanvragen
Product details
Privatbanka 5 jaar Privatbanka
Spaardeposito
1,40% € 1750 Aanvragen
Product details
5 jaar NIBC Direct
Termijndeposito
1,00% € 1250 Aanvragen
Product details
Knab Bank 5 jaar Knab
Deposito
0,85% € 1063
+ € 50 bonus*
Aanvragen
Product details

*Alle getoonde rentetarieven zijn nominaal op jaarbasis. De berekening houdt geen rekening met het rente op rente principe. Bij sommige banken geldt een welkomstbonus.

Deposito’s in Europa openen – een hogere rente dan uw huisbank

Nederland is een heus spaarland. Nergens binnen Europa sparen mensen meer dan in Nederland. De spaartegoeden bij Nederlandse banken bedragen in 2016 maar liefst € 346 miljard. Nu de rente in Nederland laag staat zijn we met z’n allen op zoek naar alternatieven.

Hoogstespaarrente.eu

Via hoogstespaarrente.eu geven wij u inzicht in de mogelijkheden tot sparen in het buitenland. In landen als Tsjechië waar de economie groeit. Hierdoor ontstaat er meer financierings behoefte bij bedrijven en hebben banken kapitaal nodig van u als spaarder. Dit in tegenstelling tot Nederland waar banken momenteel niet echt op uw spaargeld zitten te wachten. Banken in opkomende Europese landen bieden momenteel hogere rentes dan Nederlandse banken.

Rente opbrengst

Bereken eenvoudig uw rente opbrengst met behulp van onze handige rente bereken tool. Kies uw inleg en onze slimme tabel berekent automatisch hoeveel rente u verdient bij de gewenste aanbieder van een deposito of spaarrekening.

Depositogarantie

De getoonde banken op onze website vallen onder het Europese depositogarantie stelsel. Uw inleg is tot € 100.000 verzekerd. Dankzij de EU-richtlijnen 2009/14/EG en 2014/49/EU, in navolging van 94/19/EG, is een bank in de EU verplicht financiële bijdragen aan een depositogarantiefonds te leveren. Dit zorgt voor een vangnet die een klant bij elke bank tot € 100.000 teruggave garandeert.

De beste aanbiedingen

U kunt spaarrekeningen of deposito’s openen bij banken getoond op hoogstespaarrente.eu. Bij sommige banken kunt u direct zelf producten afsluiten. Bij andere zit er soms een tussenpersoon tussen zoals spaarplatform Savedo. Wij selecteren de beste aanbiedingen van spaarproducten binnen de EU. U kunt kiezen uit deposito’s met een vaste looptijd van 3 maanden tot 10 jaar vast. Ook vergelijkt u eenvoudig vrij opneembare spaarrekeningen.

Geen aanbieding meer mislopen
Ontvang gratis rente-updates